Café Bommel - Hét Sportcafé in Zeist

Ben je op zoek naar de perfecte plek om te genieten van grote sportevenementen? Dan ben je bij Café Bommel in Zeist aan het juiste adres! Wij zenden alle grote voetbalwedstrijden uit, inclusief het EK en andere grote sportevenementen zoals Formule 1. Bij Café Bommel weten we wat sportliefhebbers nodig hebben: een gezellige sfeer, en natuurlijk volop mogelijkheden om de wedstrijden op grote schermen te bekijken. Lees snel verder en ontdek waarom Café Bommel dé plek is voor echte sportfans.

Een paradijs voor sportliefhebbers

Bij Café Bommel draait alles om sport. Of je nu een fanatieke voetballiefhebber bent of helemaal gek bent van Formule 1, bij ons hoef je geen seconde te missen. Van spannende Champions League-wedstrijden tot de onvergetelijke momenten tijdens het EK, wij zorgen dat jij niets hoeft te missen. Met onze talloze grote schermen heb je altijd perfect zicht op al het spektakel. Je kunt samen met vrienden juichen voor je favoriete team én genieten van heerlijk drankje.
Komende Wedstrijden:

08-05 21:00 - Real Madrid vs Bayern (Champions League)


09-05 21:00 - Marseille vs Atalanta (Europa League)

09-05 21:00 - Roma vs Leverkussen (Europa League)


12-05 14:30 - Ajax vs Almere City (Eredivisie)

12-05 14:30 - NEC vs Feyenoord (Eredivisie)

12-05 14:30 - Utrecht vs Sparta (Eredivisie)

12-05 17:30 - Man Utd vs Arsenal (Premier League)


15-05 20:45 - Brighton vs Chelsea (Premier League)

15-05 21:00 - Man Utd vs Newcastle (Premier League)


19-05 14:30 - Vitesse vs Ajax (Eredivisie)

19-05 14:30 - Feyenoord vs Excelsior (Eredivisie)

19-05 14:30 - AZ vs Utrecht (Eredivisie)

19-05 15:00 - GRAND PRIX van EMILIA ROMAGNA (F1)

19-05 17:00 - Liverpool vs Wolverhampton (Premier League)

19-05 17:00 - Brighton vs Man Utd (Premier League)


26-05 15:00 - GRAND PRIX van MONACO (F1)


EK:

16-06 15:00 - POLEN vs NEDERLAND

21-06 21:00 - NEDERLAND vs FRANKRIJK

25-06 18:00 - NEDERLAND vs OOSTENRIJK


Cafe Bommel - Dé plek voor sport, gezelligheid en dartcompetities in Zeist!

Het is tijd om je pijlen klaar te leggen en je competitieve spirit te laten zien! Bij Cafe Bommel ben je namelijk aan het juiste adres voor een avond vol spannende dartwedstrijden. Met twee fantastische dartteams die een intensieve competitie spelen in verschillende kroegen, is Cafe Bommel hét thuisbasis voor darts in Zeist. Maar dat is niet alles wat ons sportcafé te bieden heeft! Lees verder en ontdek waarom Cafe Bommel dé plek is waar sportfans samenkomen.

Een warm welkom bij Cafe Bommel

In het hart van Zeist bevindt zich Cafe Bommel, een warme huiskamer met een bruisende sfeer. Onze creatief vormgegeven ruimte ademt gezelligheid uit en nodigt iedereen uit om de unieke ervaring van ons sportcafé te beleven. Of je nu graag je favoriete voetbalteam aanmoedigt met een koud biertje in de hand of liever achterover leunt terwijl je het beste gooit tijdens een potje darten – bij Cafe Bommel zit je altijd goed!

Jouw eigen dartteam starten?

Heb jij altijd al gedroomd van het oprichten van je eigen dartteam? Dan is Cafe Bommel de ideale plek om die droom werkelijkheid te laten worden! We staan altijd open voor nieuwe teams die de uitdaging aandurven en willen strijden tegen andere gepassioneerde spelers in de regio. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om jouw eigen team te beginnen. Wij voorzien je graag van alle informatie en ondersteuning die nodig is om van jouw team een 'dart-kampioenen' team te maken!

Kom langs bij Cafe Bommel

Waar wacht je nog op? Zet een stap in de wereld van sport, gezelligheid en competitieve darts bij Cafe Bommel! Ons enthousiaste personeel staat klaar om je hartelijk welkom te heten en ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke avond hebt. Dus kom langs, neem plaats aan onze bar en ervaar zelf waarom Cafe Bommel al jarenlang dé hotspot is voor sportfans in Zeist. Laten we samen genieten van geweldige dartwedstrijden, ijskoude drankjes en natuurlijk de gezellige sfeer waar Cafe Bommel bekend om staat!