Welkom bij Café Bommel, het gezelligste café van Zeist!

Bij Café Bommel ben je altijd welkom voor een gezellige avond uit in de leukste buurtkroeg van de stad. We staan bekend om onze sfeervolle ambiance, vriendelijk personeel en diverse evenementen die we regelmatig organiseren. Of je nu wilt ontspannen met een drankje na een lange werkdag of op zoek bent naar een plek om het weekend te vieren, bij Café Bommel voel je je direct thuis.

Wij zijn geopend van woensdag tot zondag, dus er is altijd wel een geschikt moment om langs te komen. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar en zorgt ervoor dat je niets tekort komt.

Een sportieve beleving

Café Bommel is dé plek in Zeist waar alle sportfans samenkomen. Wij zenden niet alleen alle sportwedstrijden uit, maar ook alle spannende Formule 1-races. Neem plaats aan de bar en geniet samen met gelijkgestemde fans van jouw favoriete teams en coureurs. De unieke sfeer en energie die tijdens deze uitzendingen hangt, maken jouw avond compleet.

Het feest begint in Café Bommel

In het weekend verandert Café Bommel in een bruisend feestcafé waar iedereen welkom is. Onze DJ's draaien de beste hits van dit moment waardoor de dansvloer al snel vol staat met enthousiaste feestgangers. Oktoberfest, Halloween-party of gewoon een ouderwets gezellige avond; bij Café Bommel ben je verzekerd van een onvergetelijke tijd.

Achterbar: de perfecte locatie voor jouw bijeenkomsten

Naast ons gezellige café bieden wij ook een unieke locatie voor verschillende soorten bijeenkomsten: onze achterbar. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsborrel of jubileum, in deze sfeervolle ruimte is alles mogelijk. Met de mogelijkheid om zelf de muziek te regelen en diverse cateringopties ben je verzekerd van een geslaagd evenement.