Feestzaal huren bij Café Bommel in Zeist

Wil je een unieke en sfeervolle locatie voor jouw bijeenkomst? Bij Café Bommel in Zeist ben je aan het juiste adres! Onze gezellige achterbar is te huur voor allerlei evenementen, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, jubileum of bedrijfsborrel. Met jouw eigen barman of barvrouw staan wij klaar om jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden op het gebied van licht, geluid en DJ's. Lees snel verder en ontdek wat Café Bommel allemaal te bieden heeft!

Een perfecte feestzaal voor elke gelegenheid

Bij Café Bommel begrijpen we dat geen enkel feest hetzelfde is. Daarom stellen wij onze achterbar graag beschikbaar voor verschillende soorten bijeenkomsten. Of je nu met een klein gezelschap wilt borrelen of een groot feest wilt vieren, bij ons is alles mogelijk. Onze medewerkers denken graag met je mee over de invulling van de avond en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Alle faciliteiten die je nodig hebt

Wanneer je de achterbar van Café Bommel huurt, heb je de beschikking over je eigen bar inclusief barman of barvrouw. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je optimaal genieten van jouw feest. Maar er is meer! We bieden ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van licht, geluid en DJ's. Zo kunnen we de feestzaal volledig naar jouw wensen aankleden en zorgen voor de perfecte sfeer.

Laat je onderdompelen in gezelligheid

Café Bommel staat bekend om zijn warme en huiselijke sfeer. Als je bij ons een feestzaal huurt, verzeker je jezelf van een unieke ambiance waarin iedereen zich direct thuis voelt. De gezelligheid van ons café straalt door in de achterbar, waar je met je gasten samen kunt genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Onze enthousiaste medewerkers doen er alles aan om jouw evenement tot een groot succes te maken.