Ontdek de bruisende evenementen bij Café Bommel in Zeist!

Een agenda vol verrassingen voor jong en oud!

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle geweldige evenementen die wij bij Café Bommel organiseren? Dan ben je op de juiste plek! Op onze pagina "Agenda" vind je een overzicht van alle activiteiten die wij speciaal voor jou organiseren. Of je nu jong of oud bent, er is altijd wel iets te beleven bij Café Bommel! Van spannende themafeesten tot gezellige live optredens, wij hebben het allemaal.

Wat staat er op de planning?

Benieuwd naar wat er binnenkort te doen is? Neem dan snel een kijkje in onze agenda! Je zult versteld staan van het brede scala aan evenementen dat wij aanbieden.

Agenda

Country Avond

Zat. 11 Mei

Aye Aye! Zaterdag 11 Mei gaan we los met een echte Country avond in de Bommel!

Kom gezellig genieten van alle country hits van o.a. Beyonce, Dolly Parton en vele andere!Dit belooft een heerlijke avond te worden! GRATIS ENTREEBrian Christopher LIVE

Zon. 12 Mei

Live on stage: Brian Christopher!! 12 mei van 16:00 tot 19:00 bevindt je je in een waar poppodium. Brian Christopher zal ons dan gaan verwennen met z’n prachtige stem en heerlijke gitaarspel!

Komna de Moederdag lunch lekker mee blèren met de nummers van o.a. Queen, Brian Adams , The Police etc. Voor alle moeders hebben wij deze middag een heerlijke glas bubbels van het huis! GRATIS ENTREE

The Best of ABBA

VR. 17 Mei

Mamma Mia, daar gaan we weer!

Laat 17 mei je inner dancing queen los wanneer we met Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid een trip down ABBA memory lane nemen.Alle bekende hits zullen de revue passeren onder muzikale begeleiding van DJ Polly.Ben jij de dancing queen deze avond?

GRATIS ENTREE


2016 TB

Vr. 24 Mei

Vrijdag 24 Mei gaan we terug naar 2016 in de Bommel! Voor deze avond zijn 17 jarige ook welkom!

Een avond vol met alle hits uit 2016 waar de Nederlandse hiphop begon, met hits van: Lil Kleine, Ronnien Flex, Broederliefde, Frenna en vele andere!

Dit wordt een avond om niet snel meer te vergeten! Scoor snel je tickets, Vol=Vol

80s, 90s 00s PARTY

Elke laatste Zaterdag

Elke laatste Zaterdag van de maand gaan we los in de Bommel met ons concept: WE LOVE THE 80s, 90s & 00s! Een avond vol gezellige muziek uit deze tijd onder muzikale begeleiding van onze huis DJ Polly. GRATIS ENTREE


FNKY

Za. 15 Juni

15 juni is het zover, de eerste editie van FNKY! Ready voor een nacht met drie jonge house dj's, alleen maar liefhebbers en good vibes? Tickets zijn nu verkrijgbaar, mis het niet en scoor je Ticket.

Blues Rock Festival

Vr. 28 Juni

n.i.t.v.

Back To The 90s / DJ Jean

Za. 29 Juni

n.i.t.v.