zaterdag 29 juni - Back To The 90s

Datum & Tijd

Zaterdag
29-06-24
22:30

Back to the 90s: Een Avond vol Plezier en Top Muziek!

Beleef het beste House Concept met DJ Jean als Headliner

Ben jij klaar voor een avond vol nostalgie en de beste beats uit de jaren '90? Café Bommel presenteert met trots het evenement "Back to the 90s"! Dit unieke houseconcept brengt verschillende getalenteerde dj's samen op één podium, met niemand minder dan DJ Jean als headline act. Vanaf 22:30 uur tot in de vroege uurtjes om 03:00 uur zorgen wij ervoor dat je non-stop kunt genieten van deze legendarische muziekstijl.

Terug naar de Gouden Tijdperk van de House Muziek

Laat je meeslepen door de aanstekelijke ritmes en herontdek de energie die alleen housemuziek uit de jaren '90 kan bieden. Met DJ Jean als voorman neemt hij je mee naar zijn beginjaren als artiest, toen hij al menig dansvloer overal ter wereld bestormde. Zijn mix van klassiekers en vernieuwende tracks zorgt ervoor dat er geen moment rust is op onze dansvloer.

Beleef Back to the 90s nu!

Dit wil je niet missen! Tickets voor "Back to the 90s" zijn nu verkrijgbaar voor slechts €12,50 per stuk. Zorg dat je er snel bij bent, want de vraag is groot en het aantal plaatsen beperkt. Mis deze avond vol plezier, topmuziek en nostalgische herinneringen niet!